Studentsko savjetovalište - UNIZD

Radionice za studente

Studentsko savjetovalište tijekom cijele akademske godine organizira različite radionice za studente i sve zainteresirane. Većina ih se provodi tijekom ljetnog semestra u sklopu Proljetnog ciklusa radionica koji se održava od 2016. godine.

Po svom karakteru radionice koju nudimo mogu biti edukativnog karaktera ili radionice usmjerene na osobni rast i razvoj. Za sudjelovanje na radionicama studenti dobivaju potvrdu o sudjelovanju koju mogu priložiti svojoj diplomi. Nakon svake radionice sudionice evaluiraju radionicu.

U 2021. godini smo našim studentima, ali i svima zainteresiranima ponudili ukupno 25 radionica/predavanja. U travnju 2021. smo krenuli sa šestim po redu Proljetnim ciklusom radionica. Detaljnije o radionicama pogledajte na slici.

U razdoblju od 7. travnja do 9. lipnja 2022. godine održan je 7. Proljetni ciklus radionica u sklopu kojeg je održano 5 radionica, a usporedno s tim ciklusom radionica, odvijao se i ciklus Podrška studentima u javnom izlaganju u sklopu kojeg su održane 3 radionice. Na slikama možete pogledati kako je bilo na radionicama.

Radionica Podrška studentima u javnom izlaganju: Prezentacijske vještine (ožujak, 2022.)

Radionica Kako prepoznati i nositi se sa strahom od javnog nastupa (studeni, 2021.)

Radionica Suočavanje s ekološkim krizama današnjice (travanj, 2022.)

Radionica Art terapijom do blagdanskog mira (prosinac, 2021.)

Uvodna radionica salse i bachate u suradnji s Plesnim studio Tonći & Ivana (listopad, 2021)

Datum posljednje izmjene: 1. srpnja 2022. godine.