Studentsko savjetovalište - UNIZD

Radionice „Demonstracija nekih tehnika Eko terapije“ i „Mladi i intimne veze“ - 9. i 10 lipnja 2022.

Pridružite nam se na radionici „Demonstracija nekih tehnika Eko terapije“, a koja će se održati  9. lipnja u 14:00 sati u prostoru Code Huba.

Cilj radionice je upoznati sudionike s nekim tehnikama eko-terapije koje mogu individualno primjenjivati u svakodnevnom životu. Sudionike bi se upoznalo s ovim dijelom ekološke psihologije pomoću slikovnih i audio prikaza, te vježbi promatranja okoline iz različitih perspektiva. Uslijedit će diskusija o vlastitim doživljajima i zapažanjima i rasprava kako oni te tehnike mogu uklopiti u svakodnevne obveze, a ako ih već koriste na koji im način pomažu i u kojem ih periodu koriste.

Radionicu vode doc. dr. sc. Ana Šimunić s Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru i Ana Baričević, Iva Vujnović i Nikolina Kovačević, studentice psihologije.

Na radionicu je obvezna prijava putem poveznice.

Radionica kojom zaokružujemo naš Proljetni ciklus radionica je „Mladi i intimne veze“, a koja će se održati 10. lipnja u 13 sati u prostoru Studentskog kluba Božo Lerotić.

Intimne partnerske veze u mlađoj odrasloj dobi vrlo su važne.  Naš doživljaj partnerskog odnosa – je li dobar ili ne i da li  nas zadovoljava – može biti izvor zadovoljstva, ali i stresa koji utječe na brojna područja našeg djelovanja. Cilj ove radionice je upoznati sudionike s karakteristikama „dobrih" i „loših" partnerskih odnosa, kao i omogućiti  bolje razumijevanje vlastitog ponašanja u svrhu održavanja kvalitetnih partnerskih odnosa. 

Voditeljica radionice je doc. dr. sc. Arta Dodaj s Odjela za psihologiju.

Na radionicu se možete prijaviti putem poveznice.

Molimo sve one koji se prijave, a u međuvremenu budu spriječeni sudjelovati na radionici, da nas o tome obavijeste na savjetovaliste@unizd.hr.

Za sudjelovanje na našim radionicama možete dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Radujemo se druženju s vama!