Studentsko savjetovalište - UNIZD

Radionica za studente „Vodič za uspješno studiranje“ - 25. 10. 2022.

Radionica za studente „Vodič za uspješno studiranje“ - 25. 10. 2022.

Dragi studenti, pozivamo vas na radionicu „Vodič za uspješno studiranje“ koja će se održati 25. listopada u 14 sati, u prostoru Code Huba (Ul. dr. Franje Tuđmana 24d – „stari“ studentski dom).

Očekivanja o tome kako će nam biti na studiju formiramo puno prije nego uistinu krenemo na studij. Neki se jako raduju većem osjećaju slobode, neovisnosti, avanture, drugi možda početni entuzijazam brzo zamijene s osjećajem nesigurnosti, usamljenosti.

Bez obzira na to kakva su naša očekivanja, skoro svaki student naiđe na bar neku prepreku na koju nije računao prije odlaska na studij. Čak i pozitivni događaji mogu biti stresni, a odlazak od doma zasigurno može dovesti do osjećaja tuge, usamljenosti i pojačane brige.

Upravo zato, cilj ove radionice je studentima pomoći da lakše savladaju prepreke koje su pred njima ili s kojima će se možda susresti tijekom studija.

Radionicu vodi Severina Mamić, mag. psych., stručna suradnica u Studentskom savjetovalištu.

Prijava na radionicu je obvezna, a možete se prijaviti putem poveznice: https://bit.ly/3sjKeUt

Za sudjelovanje na radionici možete dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Radujemo se druženju s vama!

------

Za izradu vizuala zaslužna je naša volonterka Jasna Duranović, studentica psihologije i članica USP Kaspwer, a kojoj ćemo povjeriti i naše buduće objave. Hvala Jasni što nam se pridružila i dobro nam došla!