Studentsko savjetovalište - UNIZD

Poziv na edukaciju iz sociopsihodrame "Discovering the languages of peace"

Poziv na edukaciju iz sociopsihodrame "Discovering the languages of peace"

Poštovane, Poštovani,

pozivamo vas da se prijavite na sudjelovanje na edukaciji iz sociopsihodrame, metode čiji je osnivač J. L. Moreno, a koja je usmjerena na rad s pojedincima i grupama. Edukacija je dio Erasmus+ programa, a organiziraju je Švedska psihodramska akademija, Centar za sociopsihodramu i istraživanja iz Novog Sada i Sveučilište u Zadru.

Cilj ovog treninga je unapređenje znanja u grupnom radu, posebno za profesionalce i studente koji rade s diskriminiranim, marginaliziranim i vulnerabilnim grupama.

Edukacija će trajati od studenoga 2022. do lipnja 2023. Program se sastoji od webinara na Zoomu i proljetne škole koja će se održati u Zadru u svibnju 2023., gdje će sudionici moći raditi i učiti zajedno, uživo. Nakon proljetne škole u Zadru, organizirat će se dva sastanka na Zoomu radi evaluacije programa.

Edukacija je besplatna budući da je podržana programom Erasmus +!

Webinari počinju u studenome 2022., a trajat će do travnja 2023. Grupa će se sastajati svaka dva tjedna, utorkom, od 18-21 h.

Detaljan program webinara možete pronaći u nastavku poziva.

Konačni program proljetne škole sudionici će dobiti u veljači 2023.

Voditeljice edukativnog programa su Jana Damjanov i Monika Westberg. Program će imati i gostujuće trenere/ice i na webinarima i na proljetnoj školi: Margarida Belchior, Mariolina Werner Guarino, Børge Kristofferssen, Monica Zuretti i Fernan Cetran.

Službeni jezik programa je engleski, no budući da je grupa internacionalna (Skandinavija i Zapadni Balkan), otvoreni_e smo da sudionici_e govore na maternjem jeziku, a ostali članovi_ce grupe će pomagati u prijevodu.

Sudionici_e trebaju poslati svoje biografije i motivacijska pisma do 15. 10. 2022. na mail languagesofpeace@gmail.com. Nakon toga će se provoditi preliminarni intervjui s Monikom Westberg i Janom Damjanov, putem aplikacije Zoom, prije ulaska u edukacijsku grupu.

Molim vas da požurite s prijavama jer je broj mjesta na grupi ograničen.

Vidimo se!

 

U medijima: