Studentsko savjetovalište - UNIZD

Studen(t)i za studente – Obilježavanje Međunarodnog dana studenata 16. i 17. studenoga

Studen(t)i za studente – Obilježavanje Međunarodnog dana studenata 16. i 17. studenoga

Studentsko savjetovalište Sveučilišta u Zadru, Centar za tjelovježbu i studentski šport i Alumni klub Sveučilišta u Zadru pozivaju vas na obilježavanje Međunarodnog dana studenata.

Povezivanje vježbom

16. studenoga od 13:30 do 15:00h pridružite se vježbi na otvorenom u ŠC Višnjik koju će predvoditi voditeljica Centra za tjelovježbu i studentski šport, doc. dr. sc. Gordana Ivković zajedno sa svojim studentima.

Na ovu aktivnost je obvezna prijava putem poveznice https://forms.gle/cWSejKM5mL138AcW8 , do 13. studenoga.

 

Radionica Mentalni trening i sport

17. studenoga od 14:30 do 16:00h u učionici 033 na Novom kampusu naš alumni, sportski psiholog Toni Gauta, održat će radionicu na kojoj će sudionici moći isprobati praktične tehnike i naučiti kako pokrenuti i održati visoku razinu samomotivacije, saznati više o različitim vrstama i tehnikama koncentracije i fokusa, tehnikama podizanja i održavanje optimalne pobuđenosti (energije) te kako utjecati na vlastito samopouzdanje. Osim toga, sudionici će saznati više o različitim vrstama i tehnikama koncentracije i fokusa, tehnikama podizanja i održavanje optimalne pobuđenosti (energije) te kako utjecati na vlastito samopouzdanje. 


Sudionici će moći sudjelovati na radionici i preko aplikacije Zoom, a poveznicu za sudjelovanje dobit će neposredno prije početka radionice. Ipak, neovisno o tome žele li sudjelovati uživo ili online putem, obvezna je prijava na radionicu putem poveznice https://forms.gle/DvQezhHyJhg5EpKC8 .

Prijave su otvorene do 13. studenoga. Broj mjesta za sudjelovanje je ograničen stoga požurite!

Svi koji budu sudjelovali u obilježavanju Međunarodnog dana studenata dobit će potvrdu o sudjelovanju.

Radujemo se vašem dolasku!

Studentsko savjetovalište Sveučilišta u Zadru, Centar za tjelovježbu i studentski šport i Alumni klub Sveučilišta u Zadru