Studentsko savjetovalište - UNIZD

Radionica "Kako smiriti anksiozni um?" - 15. listopada 2020.

Radionica "Kako smiriti anksiozni um?" - 15. listopada 2020.

Dragi studenti,


zakoračili smo u novu akademsku godinu, drugačiju i izazovniju nego ikad. Svi se trebamo priviknuti na neke nove načine svakodnevnog funkcioniranja, a pritom ostati u kontaktu s ljudima oko nas i kvalitetno provodit svoje vrijeme. S obzirom na to da nam se svakodnevni život uvelike promijenio, nije iznenađujuće  prisustvo pojačane anksioznosti i neizvjesnosti, no što ako nas taj osjećaj stalne brige i straha od onoga što slijedi toliko preplavi da interferira s našim svakodnevnim funkcioniranjem. Problemi sa spavanjem, promjene u apetitu, grčevi u trbuhu, znojenje dlanova, manjak koncentracije, iritabilnost samo su neki od teškoća s kojima se tada možemo suočavati.


Što učiniti u ovakvim trenucima? Kako se opustiti i smiriti svoj anksiozni um?


Dođite na radionicu, doznajte odgovore na ova i puno drugih pitanja i doprinesite zajedničkom obilježavanju Svjetskog dana mentalnog zdravlja.


Radionica će se održati 15. listopada u 14h, a mjesto održavanja objavit ćemo nakon što doznamo konačan broj sudionika.
Radionicu vodi Severina Mamić, mag. psych., stručna suradnica u Studentskom savjetovalištu.
Svi sudionici dobit će potvrdu o sudjelovanju na radionici koju mogu priložiti svom životopisu.


Molimo da svoj dolazak na radionicu najavite do 13. listopada na smamic@unizd.hr kako bi na vrijeme osigurali adekvatan prostor za održavanje radionice te da poštujete mjeru nošenja maski i održavanje socijalne distance.


Radujemo se vašem dolasku!
Studentsko savjetovalište